SLUT PÅ SÄSONGEN OCH DÄRMED BLOGGSTART

Hej kära vänner och bekanta! Nu är det slut på säsongen, jag har blivit människa igen (slut på robottider nu!) så därmed berättar jag detta för er! NU SKA JAG BÖRJA BLOGGA IGEN! Jippie jahooo säger ni!
Jag tänkte inleda med en liten fin berättelse:
3 tjejer skulle ut o festa. Den ena var så bakis från dagen innan då hon rödvinsspydde på golvet och däckade innan midnatt. En annan var allmänt sliten och spydde 2 gånger på förfesten och den tredje tjejen hade nyborstat hår.
En gemensam nämnare för dessa 3 tjejer är att dom är väldigt kåta av sig.
Tjej 1: Hade varit så kåt dagen innan då hon däckade och smsade lite med ett ragg. Detta ragg var ute på krogen igår. Jackpot! Men detta ledde till problem för tjej nr 2.
Tjej 2: Eftersom hon skulle sova hos tjej nr. 1 (i en liten etta med endast en säng) insåg hon att hon var tvungen att sova nånannanstans. Jackpot! Hon hittade hennes ragg.. Som hon förövrigt legat med i 2 säsonger. Nackdelen är att dom just för tillfället (eller.. under 6 veckors tid) inte FÅR ligga. stackars kåta tjej får ännu en gång inge skott i råttan!
Tjej 3: skulle också sova hos tjej nr.1. Så hon är lite uppgiven när hon sitter ute o får vänta på att en taxi ska köra hem henne 1 mil. Men då glider en bil förbi o tycker att hon ska med på efterfest! Tja... Varför inte tänker hon! Tillslut hamnar hon i säng med en kille som hon trodde hette Andreas. När hon väl kommer hem till oss på morgonen visar det sig att hon legat med denna kille som är bästakompis med ett av hennes gamla ligg, som hon även tog oskulden av. SAMT att denna kille även har legat med Tjej nr.1!
Eftersom det ska mkt till innan dessa tjejer blir sexuellt tillfredsställd så tyckte morgonen efter Tjej. 2 att tjej nr. 1 skulle köra in hennes fot i nöjesparken. Tjej nr.1 ville att Tjej nr.2 skulle massera hennes bröst.
Tjej 3. var döende bakis och mest utsatt för dryga kommentarer! ANDREAS!
ADJÖ. nu ska vi ta VMGULD!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0